Beautiful Inner Glow

Red quartz

Dessa vackra bilder har jag fått låna från Dr.Hauschka i Estland. Evelin Lindma heter modellen och arbetar som säljare på en hälsokostaffär och har använt Dr.Hauschka i många år. Det syns, eller hur ;-)

Här ville man visa hur enkelt det är att få en helt ny look bara genom att byta kläder och ändra frisyr och färg på läppstiftet. Basmakeupen är den samma i alla foton, det är endast vid de mörkare läppstiften som man förstärkt med Dr.Hauschkas flytande svarta eyeliner. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det tre nyanser ur Inner Glow- kollektionen som numera ingår i standardsortimentet och det är red quarz, pink topaz och violet marble. Otroligt fina nyanser, min personliga favorit är pink topaz som är en ganska transparent rosa.

Foto: Erik Riikoja

Beige opal
Violet marble
Pink topaz
Rose crystal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.