Solkysst vinterkind

I den ruggiga höst och vinterblåsten vill man gärna minnas en varm sommarbris en solig dag i juli. Det finns massvis med knep man kan ta till för att få den där snygga semesterlooken och känslan att vara precis hela året. Här är mina bästa tips!

Är din hud normal/torr och du bara vill jämna ut hudtonen en aning passar Toned Day Cream perfekt. Det är en fyllig och närande dagcreme som ger lite färg med hälp av järnoxider. Små skavanker döljs samtidigt som ansiktet får en varmare ton.

Translucent Bronze Concentrate kan du blanda med din dagcreme eller foundation, och din bodylotion för ett solkysst dekolletage eller snyggare ben! En produkt som borde finnas i allas sminkväskor året om är Bronzing Powder. Bara borsta över panna, kinder, näsa, haka och tinningar – de ställen där man naturligt brukar få mest färg av solens strålar.

En riktigt fin skugga att ha på hela ögonlocket är Eyeshadow 02 golden earth, den är så där härligt gyllenbrun och guldig med lagom skimmer i. Och kronan på verket, Lipstick 09 transparent brown. En varm nyans med lite inslag av gammelrosa.

Ha nu en mysig helg!

För min del bär det av till Orsa och Dr.Hauschkas svenska huvudkontor för Refresh- och inspirationsträff. På schemat står bl.a repetering av behandlingar, spamys och intressanta föreläsningar. Och så får jag träffa lite kollegor från runt om i landet. Det ska bli kul! Med mig hem kommer jag ha en spännande nyhet att införa i behandlingsmenyn…

Kramar Ellinor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.