Mitt erbjudande i januari

Hoppas att jul- och nyårshelgen varit riktigt härlig och att ni alla fått ordentligt med återhämtning och vila.

Ett nytt år är här, ett år som andas förändring i världen, med nya värderingar och med en önskan om att kärleken och respekten för vår planet och miljön kommer att stå i centrum. Jag är så tacksam och glad varje dag för att mitt jobb som ekologisk hudvårdsterapeut kan bidra till att skapa en bättre värld för både människa, djur och natur ♥

 

månadens erbjudande januari

Huden har ett extra stort behov av att bli ompysslad under vintern och få nya impulser för att bibehålla sin balans och skönhet. Därför passar jag på att ge dig 100 kr rabatt på en valfri 60 minuters ekologisk ansiktsbehandling från Dr.Hauschka dessa datum: 17, 24 och 31 januari. Här hittar du alla mina behandlingar och info om hur du bokar.

Varmt välkommen! /Ellinor


3 reaktioner på ”Mitt erbjudande i januari

 1. Hej!
  Tack för massa bra läsning och inspiration. Jag har en fråga om acne, jag är 22år och får fortfarande finnar. Jag använder bara naturliga skönhetsprodukter och äter varken, mjöl, mjölk eller socker. Äter mycket bra mat och tränar ofta. Har heller aldrig ätit någon form av p piller. Jag förstår inte när finnarna ska sluta dyka upp, är urless på detta nu. Har du några tips!!?
  Tack!

 2. Hej Sofie!
  Tack :-)

  Finnar kan vi tyvärr få i alla åldrar och kan bero på en massa olika orsaker, både inre och yttre. Viktigt är att hudvårdsprodukterna är anpassade till ens hudtillstånd, jag kan varmt rekommendera Rengöringscremen från Dr.Hauschka morgon och/eller kväll, den lyfter ut smuts och orenheter ur porerna och löser även upp eventuell yttorrhet och lindrar inflammation i talgkörtlarna. Även Ansiktsvatten Special, Ansiktsångbadet och Lermasken och Ansiktsmask Intensiv är suveräna, mycket terapeutiska produkter för att balansera (ej torka ut) en hud som kommit ur balans och som har problem med orenheter.

  En bra rutin att göra en gång i veckan och som snabbt ger resultat är ansiktsångbadet följt av lermasken (viktigt att hålla den fuktig) för djuprengöring, sedan intensivmasken för rikligt med fukt.

  Kram från Ellinor

 3. Tack för tipsen! Ska genast införskaffa dessa produkter för att testa, några av dem har jag testat innan. Min hud är väldigt känslig så det låter bra att de inte torkar ut huden trots att de rengör på djupet! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.