Dear Eyes…

… You reflect the light of nature, allowing each individual to shine in their own unique way.

You allow us to see the beauty of this world;

you make us honest and do away with false pretences.

You love contrast. A little light, a little dark.

Just enough to weave our magic on the world.

 

 

Vårens Limited Edition makeupserie Dear Eyes är skapad för att lyfta fram allt det vackra i ögonen. Kollektionen består av en underbar ögonskuggstrio i rosa/chokladbruna toner, svart kajal eyeliner med praktisk suddsvamp, svart Volume Mascara med ny bättre borste och två jättefina ögonskuggsborstar i äkta naturhår (självklart cruelty free). Som alltid innehåller makeupen de bästa vårdande kallpressade oljorna, bl.a macadamia- och jojobaolja, och örtextrakt som ros, getväppling, svart te och trollhassel. Snart finns kollektionen hos oss på Riddarkliniken. Lovely!

Ögonskuggorna ser så underbara ut, och jag är väldigt svag för bruna ögonskuggor i alla dess former. Jättebra att Hauschka väljer en suddsvamp på kajalen, jag hoppas att det snart blir standard på deras suveräna ögonpennor, världens bästa enligt mig ;-) Ögonskuggsborstarna blir ett välkommet tillskott, jag håller tummarna för att de sen blir en del av sortimentet, för jag älskar redan deras rouge- och puderborste som är i hår från bergsgetter.

Något från Dear Eyes som du blir lite extra nyfiken på?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.