Nyhet! Ekologiska Ansiktsbehandlingar à la Primavera

Primavera är fantastiskt fin naturkosmetik och aromaterapi som tillverkas sedan 1986 i tyska alperna. Jag kom först i kontakt med dem under min utbildning på Axelsons till ekologisk hudvårdsterapeut och har älskat dem sedan dess. Själva hudvården har varit borta från den svenska marknaden i några år då det saknats en agentur, men nu är det ett par från Danmark som åter distribuerar produkterna.

Jag gick nyligen en kurs i aromaterapi med Primavera, och det märktes tydligt vilken gedigen kunskap och passion för naturliga råvaror som t.ex eteriska oljor, hydrolater och vegetabiliska oljor som ligger bakom företagets succé. Primavera har en mängd egna ekologiska odlingsprojekt runtom i hela världen, dels för att kunna försäkra sig om ha den bästa kvalitén på råvaran men även för att stötta odlare i utvecklingsländer.

Jag har verkligen längtat efter att kunna jobba med det här märket, och nu gör jag det äntligen! Så nu kan du unna dig ekologiska ansiktsbehandlingar med Primavera hos Nature i Näsby Park Centrum i Täby. Välkommen! Till behandlingsmenyn


2 reaktioner på ”Nyhet! Ekologiska Ansiktsbehandlingar à la Primavera

  1. Vad härligt det låter! :-)
    Jag känner till Primaveras oljor, men vet väldigt lite om hudvården. Kanske just för att den inte varit så lättillgänglig på svenska marknaden som du säger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.